Cautare

57491 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (5.40 secunde)
Sintetizata in formula "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte", este considerata una dintre normele cele mai brutale si sangeroase, exemplu de necivilizatie si de razbunare. Legea talionului apare inscrisa pentru prima oara in Codul lui Hammurabi, cel mai vechi cod complet care s-a descoperit.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Este si momentul in care apar intrebarile de genul "veti mai candida?", "tintiti inca un mandat?" sau "ce ati facut pentru cetatenii care v-au trimis in Parlament?".
Persoana marcanta a PSD Galati, careia Dumitru Nicolae ii datoreaza practic lansarea in competitia de edil sef al urbei, Ilie Platica-Vidovici considera ca Dumitru Nicolae s-a dovedit a fi un pariu pierdut pentru oras si galateni.
"Securitate pentru lumea globala - un raspuns european", desfasurata la Munchen, in zilele de 23 - 24 Martie 2011. ... "Securitate pentru lumea globala :
"Chiar in cursul discutiei de astazi am pornit pe un drum extrem de important, acela de a avea un prim proiect in domeniul feroviar, pentru a avea si in Romania o portiune de cale ferata rapida pe baza tehnologiei din China.
increderea publica si transparenta actiunilor mele.De altfel, intreg procesul legislativ, ca si cel de justitie sunt sinonime cu increderea si mai ales cu transparenta, pentru ca orice lege, indiferent de natura nivelului social la care actioneaza si caruia i se adreseaza, poarta cu sine notiunea fundamentala a adevarului.Si am sa indraznesc, pentru ca tot este inceput de sesiune parlamentara, fara a arunca in derizoriu de altfel ceea ce consider de o importanta vitala in cele ce urmeaza sa fie expuse in fata dumneavoastra prin aceasta declaratie, sa creez o secunda de destindere in compania unei minti stralucite care a gandit si lasat marturie si urmatoarele vorbe extraordinar de intelepte si de adevarate:Distrugerea increderii in sistemul judiciar marcheaza inceputul sfarsitului unei societati.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori.
Pentru ca tu insuti, in dialogul cu ceilalti, ai raul obicei de a nu-l folosi. Si voi refuza sa il folosesc doar formal, demonstrativ, numai pentru a vadi ca sunt mai bine crescut decat tine. ... Am privit cu ingrijorare, in acesti 6 ani, obsesia ta maladiva pentru puterea absoluta.
De la o autostrada care trebuia sa aibe 415 kilometri si sa coste 2,2 miliarde de dolari, demarata in 2004 si care ar fi trebuit sa fie gata in 2011, vom ajunge sa platim 2,52 miliarde dolari (1,8 miliarde de Euro) pentru doar 116 kilometri de autostrada, probabil in zona cea mai putin necesara a Romaniei.
Noua imagine OSCAR este un pas natural pentru o companie care se extinde si evolueaza.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
Mai rau e ca urasc tot ceea ce nu pot face, urasc batranii pentru ca stiu ca eu nu voi ajunge batrana, urasc oamenii fariciti pentru ca eu nu sunt fericita, uneori urasc totul pentru ca nu ma mai simt in stare sa fac nimic, urasc viata, urasc moartea, urasc boala, urasc tot ce ma inconjoara.
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate.
Ganditi-va ce ar insemna aceasta pentru orgoliul si maretia unor mari imperii sau traditii culturale; ... Pentru aceste popoare, in special, recunoasterea unui astfel de fapt ar fi un adevarat dezastru, o prabusire a demnitatii de stat, un fapt inacceptabil.
Aceste medicamente antiinflamatoare sunt folosite pentru a trata diverse afectiuni, iar anumiti agenti antiinflamatori sunt studiati inclusiv in relatie cu prevenirea si tratamentul cancerului.
Cartea este la fel de folositoare pentru toate dimensiunile vietii umane: ... Este o inestimabila resursa pentru toti profesionistii care lucreaza in domeniile sanatatii mentale, psihologiei, medicinii, in recuperarea din dependenta si in dezvoltare spirituala.
Liderii de partide si grupuri parlamentare si premierul Calin Popescu-Tariceanu au cazut de acord asupra datei de 13 mai 2007 pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European (PE). Ei au mai decis ca alegerile anticipate sa nu se desfasoare odata cu cele pentru PE.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a propus BPC si liderului PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, sa ia in calcul posibilitatea amanarii alegerilor pentru PE, avand in vedere actiunile pentru suspendarea presedintelui.
Mihai Stanisoara a primit aviz negativ de la comisiile parlamentare pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Parlament pentru portofoliul Apararii pentru care a fost propus de Lucian Croitoru. 20 de parlamentari au votat impotriva, iar 13 pentru.
google-analytics.com